O klubu

FLOORBALL KLUB OLIMPIJA LJUBLJANA
Brilejeva 22, 1000 Ljubljana

E-pošta: info@fbkolimpija.si ali press@fbkolimpija.si

TRR: 0203 3025 8243 588 (NLB d.d.),
Davčna št.: 65843355
Matična št.: 4013697000

Floorball klub Olimpija Ljubljana deluje od leta 2009. V klubu si prizadevamo, da bi se Ljubljana razvila v floorball center, ki bi bil v ponos članom društva, mestu in širše. Floorball je izpeljanka hokeja, ki se igra v dvorani. Je izjemno dinamičen, zabaven in hiter ekipni šport, hkrati pa zelo cenovno dostopen za rekreativce in privlačen za gledalce.

Od ustanovitve sodelujemo tudi z Mestno občino Ljubljana, v okviru katere organiziramo rekreacijsko ligo za četrtno skupnost ter šolsko ligo za osnovno- in srednješolce. Za sezono 2015/16 smo prejeli nagrado za najboljšega izvajalca med ekipnimi športi. Letos bomo prav tako drugo leto zapored izpeljali univerzitetno prvenstvo. Poleg tega vseskozi z mladinskimi in članskimi ekipami sodelujemo v državnem prvenstvu pod okriljem Floorball zveze Slovenija.

V Ljubljani in širše smo najštevilčnejše floorball društvo, z več kot 70 člani. V društvu imamo strokovno usposobljen kader vaditeljev in trenerjev, ki skrbijo za mladinski in članski pogon. Smo člani Akademske športne zveze Olimpija, Športne unije Slovenije, Športne zveze Ljubljana in Floorball zveze Slovenija. Tekom sezone na različnih osnovnih šolah in prireditvah skrbimo za promocijo društva in floorballa. V številne projekte vlagamo veliko truda, obenem pa razmišljamo o novih ter ves čas stremimo k izboljšavam.

Ker smo prostovoljno in neprofitno združenje, iščemo partnerje, s pomočjo katerih bomo lahko izboljšali in razširili izvajanje naših projektov.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na:

e-mailu: info@fbkolimpija.si, lebinger.fbkolimpija@gmail.com

telefonski številki: 040 883 893 Anže Lebinger