Zaključek šolske lige za najmlajše

November 20, 2016

Letošnje prvenstvo šolske lige MOL za najmlajše dečke in deklice je uspešno zaključeno. V kategoriji najmlajših dečkov in deklic je sodelovalo 13 osnovnih šol, od katerih se je po uvodnem skupinskem delu 8 ekip uvrstilo na zaključni finalni turnir, ki je bil odigran 17. novembra v telovadnici OŠ Poljane. Obe polfinalni tekmi sta postregli z zelo izenačeno igro, zmagovalni ekipi pa sta bili OŠ Alojzija šuštarja in OŠ Poljane. V finalu se je bolje izkazala OŠ Poljane in tako osvojila turnir v domači telovadnici. 3. mesto je po napeti tekmi pripadlo OŠ Šentvid in 4. OŠ Polje.

nedavno-posodobljeno13

Videli smo številne lepe poteze mladih floorballerjev, veliko borbenosti, predvsem pa je liga minila v znamenju športnega duha. Nekaj tekem so z bučnim navijanjem pospremili učenci šole gostiteljice, s čimer so popestrili že sicer prijetno vzdušje. Veseli nas, da so tudi otroci, ki sicer ne ukvarjajo s kakšnim športom, deležni prijetnih športnih občutkov.

kolazsolskanmd

Z ligo za preostale kategorije osnovnošolcev in dijakov nadaljujemo po novem letu. Fotografije s finalnega turnirja si sicer lahko ogledate na našem Facebook profilu. Kmalu pa bo pripravljen še video povzetek zaključnega dne. Zahvaljujemo se tudi Mestni občini Ljubljana, s pomočjo katere že šesto leto organiziramo šolska tekmovanja.

20161117_144306


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Fotografije