U16 do prve zmage, članice potrdile položaj na lestvici

January 12, 2017

Pretekli vikend je bil znova poln športnih dogodkov. Pripravili smo krajše poročilo dogajanja.

1.SFL

Člani so prvo tekmo po novem letu začeli dobro in povedli proti ekipi iz Škofje Loke. Do polovice tekme je bil rezultat vseskozi izenačen, nazadnje so naši zaostajali s 5 : 6. Sledili sta dve minuti, v katerih so prejeli kar sedem zadetkov, s čimer so si gostje priigrali odločilno prednost, ki so jo nato do konca tekme le še nadgradili. Spodbudna je igra na začetku, prav tako so člani igrali več v napadu in imeli več posesti kot na prejšnji tekmi s prvo ekipo Insporta. V soboto, 21. januarja, bodo ob 18:30 v domači dvorani igrali z ekipo FBC Žiri. Vabljeni, podpora s tribun bo zelo dobrodošla. Vrhunci tekme (Youtube).

FBK Olimpija 6 : 22 FBK Insport

1.SFL U16

Matjaž Vrečič: »Tokrat sta nam nasproti stali ekipi Insporta. Po pričakovanjih smo prvo tekmo turnirja izgubili proti veliko bolj izkušenemu nasprotniku. Poraz proti prvi ekipi ni vzel poguma za zmago na drugi tekmi. Odpravili smo večino napak v obrambi in z boljšim pokrivanjem nasprotniku preprečevali organizacijo napadov, ki bi ogrožali naš gol. Pravtako je stekla igra v napadu. Z zadostnim številom igralcev smo za razliko od prejšnjih turnirjev kondicijsko zdržali do konca. Kljub pritisku nasprotnika, ki je poizkusil z igro s štirimi igralci, smo zmago potrdili z zadetkom v prazen gol. Rezultat druge tekme je dobra popotnica za delo na treningih v prihodnje.«

FBK Insport A 17 : 2 FBK Olimpija
FBK Olimpija 6 : 3 FBK Insport B

1.ŽSFL

Članice so v 7. krogu ženskega državnega prvenstva pričakovano premagale drugo ekipo iz Borovnice. Tekma je postregla z veliko zadetki, enega pa so gledalci videli tudi v mreži naših članic, ko so Borovničanke izkoristile priložnost z igralko več. Z novima dvema točkama so se naše igralke utrdile na 2. mestu lestvice. Naslednja tekma članic bo v nedeljo, 22. januarja, ko se bodo v Mojstrani pomerile z ekipo ŠD Zelenci Kranjska Gora. Vrhunci tekme (Youtube).

FBK Olimpija 12 : 1 Borovnica floorballshop.si

Rekreacijska floorball liga Mestne občine Ljubljana

V soboto smo pripravili še turnir rednega dela Rekreacijske floorball lige MOL. Rezultati tekem so bili naslednji:

Sombrero bar 1 : 3 Sneguljčica in 7 palčkov
Šiškarji 2 : 0 Šišenski giboni
Pink panter 0 : 4 Sombrero bar
Sneguljčica in 7 palčkov 8 : 2 Šiškarji
Sombrero bar 5 : 1 Šišenski giboni
Ljubljanski ljubčki 5 : 1 Pink panter
Ljubljanski ljubčki 1 : 2 Sneguljčica in 7 palčkov

Trenutna lestvica lige MOL


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Fotografije