U13: Z Insportom v Žireh

November 20, 2016

Tretji floorball turnir U13 je potekal v Žireh, kjer so naši mladinci odigrali dve tekmi z ekipo Insport Škofja Loka. Prvo tekmo so začeli samozavestno in sproščeno, kljub temu da so igrali proti višje uvrščeni ekipi. Že po prvih petih minutah smo povedli za tri gole, a so se Insportovci vrnili in izkoristili naše napake v obrambi, ob polčasu pa celo povedli s 4 : 3.

V drugem polčasu je Insport nadaljeval z dobro igro in dosegel najvišjo prednostna tekmi, ko so vodili s 7 : 3. Po taktičnem odmoru smo uspeli doseči dva hitra zadetka in tekma je postala napeta. Naša odlična vratarka Lana je nanizala nekaj dobrih obramb. V zadnjih petih minutah je ekipa Insporta naredila napako pri menjavi, vendar igre z igralcem več žal nismo izkoristili.

Zadovoljni z igro na prvi tekmi smo drugo začeli še bolj sproščeno in dosegli gol že po petih sekundah igre, nato pa je naša igra močno padla. Naslednji zadetek smo dosegli šele v 21. minuti, ko je Insport vodil že s 7 : 2. Končni rezultat druge tekme pa je bil 12 : 5 za nasprotnika. Napredek ekipe je viden iz meseca v mesec, tako da se že veselimo novih treningov in turnirjev.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Fotografije