Na domačem turnirju je bilo zelo pestro

January 22, 2018

V domači športni dvorani Edvarda Peperke je pretekli vikend potekal že letošnji četrti turnir kategorije do 13 let. Na delu je bila torej naša najmlajša ekipa, ki jo letos trenirata igralca prve članske ekipe Luka Potočnik in Jaka Kump. Mladinci so odigrali dve tekmi, in sicer z Borovnico in prvo ekipo Škofje Loke:

FBK Olimpija 10:9 FBC Borovnica

Prvo tekmo na domačem parketu smo v uvodnih minutah odigrali precej zaspano, Borovničani pa so povedli kar s štirimi goli prednosti. Mladi zmajčki so se nato le prebudili in odigrali bistveno bolj napadalno ter s šestimi zaporednimi zadetki prešli v vodstvo z dvema zadetkoma prednosti. Borovniška ekipa je zaostanek izničila v 28. minuti in nato tudi vnovič povedla. Deset sekund zatem smo znova poravnali izid, razburljivo je bilo vse do konca, nekaj več sreče in znanja pa so tokrat vendarle pokazali naši igralci in se veselili zmage z 10:9.

FBK Insport A 10:2 FBK Olimpija

Drugo tekmo je nasproti stal Insport A. Po pričakovanjih je bila tekma še težja, saj se je prva ekipa iz Škofje Loke doslej vedno izkazala z dobro igro. Z uspešnimi prodori so ogrožali naš gol, v katerem sicer zelo uspešno brani Lana Markovič. Prednost škofjeloških igralcev je bila visoka že po prvih petnajstih minutah, vseeno smo imeli priložnosti tudi na naši strani ni manjkalo, vendar žogica v kar nekaj situacijah ni hotela v mrežo loškega vratarja. Na koncu je bilo potrebno športno seči v roko boljšemu nasprotniku.

Vsi rezultati:

Zelenci – Insport B 12:7
Olimpija – Borovnica 10:9
Polanska banda – Insport A 1:16
Borovnica – Zelenci 13:10
Insport B – Polanska banda 1:5
Olimpija – Insport A 2:10


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Fotografije